Personal Training

Personal training (PT) is een vorm van fitnesstraining waarbij een individu samenwerkt met één van onze personal trainers genoemd, om zijn of haar gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. We nemen vooraf een Body Scan, zo kunnen we doelgericht werken.

De trainer biedt gepersonaliseerde oefenprogramma's, voedingsbegeleiding en coaching om de cliënt te helpen zijn fysieke conditie te verbeteren, af te vallen, spieren op te bouwen, de flexibiliteit te vergroten of zijn algehele atletische prestaties te verbeteren.  

PT-sessies kunnen plaatsvinden in ons Fitness Health Center. De trainer houdt de voortgang van de cliënt nauwlettend in de gaten, past het trainingsplan indien nodig aan en biedt motivatie en ondersteuning gedurende het hele trainingsproces. PT is een populaire keuze voor mensen die een drukke agenda hebben of die net beginnen met sporten, mensen met specifieke gezondheidsproblemen of mensen die hun conditie naar een hoger niveau willen tillen.

Interesse in een PT sessie bij Fitness Health Center? Vul onderstaand contactformulier in! wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Contactaanvraag