Milon Cirkel

Effectieve training in 30 minuten

De Milon Cirkel is een fitnessconcept dat is ontworpen om efficiëntie en resultaten te maximaliseren door middel van een gestructureerd trainingsprogramma.De Milon Cirkel is gebaseerd op een combinatie van cardiotraining en krachttraining. Het concept maakt gebruik van een circuittrainingssysteem.

Waar er pijnvrij getraind kan worden,

de rugschool en hartkliniek kunnen hun programma's verder zetten onder begeleiding. Het is ook goed voor reuma, artrose, fibromialgie...De voordelen van de Milon Cirkel zijn onder meer:

Tijdbesparend: Door de gestructureerde opzet van de trainingen kan een volledige workout in korte tijd (35 min)worden voltooid. Dit maakt het aantrekkelijk voor mensen met een drukke levensstijl.

Resultaten: De Milon Cirkel combineert cardio- en krachttraining, wat kan leiden tot verbeterde conditie, spierkracht en vetverbranding. Door de combinatie van oefeningen kan het ook helpen om de algehele lichamelijke fitheid te verbeteren. 

Over het algemeen kan de Milon Cirkel helpen bij het bereiken van verschillende fitnessdoelen, zoals afvallen, toename van spierkracht, verbetering van cardiovasculaire gezondheid en algemene fitness. Het is belangrijk op te merken dat individuele resultaten kunnen variëren en dat consistentie. Een gezonde levensstijl ook belangrijke factoren zijn bij het behalen van de gewenste resultaten.

Benieuwd naar de milon cirkel?

Plan nu een gratis proefles in

Gratis proeftraining